App StoreGoogle Play App
@pfspotFacebookGoogle+myspaceLinkedIn

Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


Posted Image


Photo

Having problems on Google Chrome


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 OFFLINE   WhySoSerious?

WhySoSerious?
    • 423 posts

Posted 16 November 2012 - 12:27 PM

I'm just having very basic problems on Google Chrome. If there is a fix, it would be nice if someone can help me. I know it's a problem, because I posted in some threads on the government computers using IE at work with no problems.

1. I can't copy/paste : Is it disabled, is it a Google Chrome thing, or is my settings just messed up?
2. I can't quote: Again, when I try to quote someone, nothing happens.

I think that is all I have so far. Other than that, the forum seems to run well.




#2 OFFLINE   Ryan915

Ryan915
    • 1,046 posts

Posted 16 November 2012 - 01:32 PM

I can't copy and paste on Firefox or Chrome. I have to Control + C then Control + V to be able to copy and paste which is tedious.

Quoting I have no problems with. Maybe someone has an idea.

#3 OFFLINE   WhySoSerious?

WhySoSerious?
    • 423 posts

Posted 16 November 2012 - 02:09 PM

Even if I try Control + V it doesn't work for me. I actually prefer to do it that way.

#4 OFFLINE   jhutch

jhutch
    • 6,309 posts

Posted 16 November 2012 - 05:37 PM

Well... It's not a Google chrome thing... at least not the latest version. I've always used Chrome and have never ran into those problems. The majority of our users use chrome.

#5 OFFLINE   d3vanj

d3vanj
    • 1,631 posts

Posted 16 November 2012 - 07:57 PM

I can copy and paste no problem and I use chrome.
Same with the quoting thing.
  • jhutch likes this

35m1abt.png


#6 OFFLINE   WhySoSerious?

WhySoSerious?
    • 423 posts

Posted 16 November 2012 - 08:37 PM

I guess I'll uninstall and re-install and see what happens.

#7 OFFLINE   TEK

TEK
    • 1,131 posts

Posted 16 November 2012 - 09:00 PM

Everything's fine for me on Chrome.
  • WC Jerome likes this

0426_TrufantArrives_Blog.jpg


#8 ONLINE   Sami Mamou

Sami Mamou
    • 3,262 posts

Posted 16 November 2012 - 10:22 PM

I've been having issues with Chrome for the last 2 weeks. I've switched over to Safari in the mean time.

#9 OFFLINE   WhySoSerious?

WhySoSerious?
    • 423 posts

Posted 17 November 2012 - 02:28 AM

Yeah, I uninstalled and re-installed and I'm still having the same problems......

#10 OFFLINE   WC Jerome

WC Jerome
    • 272 posts

Posted 17 November 2012 - 06:20 AM

Everything's fine for me on Chrome.


Same here.

Posted Image
Posted Image
\/ Please, support this 'Spot' affiliate \/
Posted Image
Tweet me!!
...peace out...


#11 OFFLINE   jhutch

jhutch
    • 6,309 posts

Posted 17 November 2012 - 03:48 PM

What skin are you using?

#12 OFFLINE   Ryan915

Ryan915
    • 1,046 posts

Posted 18 November 2012 - 12:04 PM

I can't ever use my mouse to copy and paste. Ever. I don't think I ever have been able to on this forum

#13 OFFLINE   WhySoSerious?

WhySoSerious?
    • 423 posts

Posted 19 November 2012 - 03:19 AM

Skin? Ummmmm, the one that it comes with?

#14 OFFLINE   jhutch

jhutch
    • 6,309 posts

Posted 19 November 2012 - 03:57 AM

I don't think there are any other options. But MowMow was using an old one somehow.

#15 OFFLINE   bphodges

bphodges
    • 746 posts

Posted 19 November 2012 - 08:26 PM

Ya'll running Mac or PC?

#16 ONLINE   Sami Mamou

Sami Mamou
    • 3,262 posts

Posted 20 November 2012 - 09:39 PM

Mac.

I uninstalled shock and java and reinstalled and it's been smooth sailing for about 12 hours now.

#17 OFFLINE   jhutch

jhutch
    • 6,309 posts

Posted 20 November 2012 - 11:04 PM

Everyone else is on Windows. That's gotta be part of it.

#18 OFFLINE   WhySoSerious?

WhySoSerious?
    • 423 posts

Posted 21 November 2012 - 05:52 AM

Yeah, I'm using Windows. I'm at working using the Gov't computers right now, and you have to use IE. There are zero problems with it. I don't want to use IE because.....well, it's garbage.

#19 OFFLINE   Ryan915

Ryan915
    • 1,046 posts

Posted 24 November 2012 - 05:08 AM

I'm still unable to copy and paste. It's really annoying. Time to reinstall Firefox.

#20 OFFLINE   WhySoSerious?

WhySoSerious?
    • 423 posts

Posted 24 November 2012 - 09:22 AM

Yeah, I reinstalled Firefox as well. It's slower and I don't care for it as much as Chrome, but I was sick and tired of not being able to do certain things on it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users